Varaa aika
 • nicke rakel

  Tee niin kuin me, käy hiusjuuritutkimuksessa

  Tiesitkö että hiustenlähtö ei ole vain esteettinen seikka, vaan kysymys on sinun terveydestäsi? Kehosi viestii tilastaan ja puutteistaan hiustesi kautta.

  Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen & Nicke Lignell, näyttelijä

 • rakel

  Käyn säännöllisesti HiusAkatemiassa

  Jatkuvan stailauksen seurauksena hiukseni ja ihoni ovat kovan rasituksen kohteena.
  Käyn säännöllisesti HiusAkatemiassa hiusten ja ihon tehohoidoissa.

  Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen

Annikki Hagros-Koski

HiusAkatemian perustaja, LuK Annikki Hagros-Koski on hiusalan uranuurtaja Suomessa. Hän on tehnyt hiustutkimusta vuodesta 1985 lähtien ja kehittänyt menetelmiä hiusten ja hiuspohjan ongelmien hoitamiseksi.
Lue lisää...

hiusblogi
annikki

Erkki Antila

"Olen tehnyt HiusAkatemian kanssa useita vuosia yhteistyötä henkilökunnan ja HiusAkatemian jäsenyrittäjien ammatillisessa täydennyskoulutuksessa. On ollut ilo seurata innostusta ja paneutumista uusimpien tutkimusten mahdollisuuksiin ja sovelluksiin hiusten hoidossa ja asiakasneuvonnassa.
Olemme myös yhdessä kehittäneet osaamista ja välineitä hiusongelmien lääketieteellisten taustojen tunnistamiseksi ja asiakkaiden ohjaamiseksi asianmukaiseen hoitoon. Tämä yhteistyö jatkuu…"
Erkki Antila, LL, FT
antila
HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat parturi – ja kampaamopalveluita, kosmetologi- ja hierontapalveluita ja ravintoneuvontaa. Lisäksi tarjoamme funktionaalisen lääketieteen vastaanoton. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Mannerheimintie 6 A 6krs., 00100 Helsinki
puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 08-18, la 09-14, Hoidot ajanvarauksella arkisin 8-20