Hiushoitolapalvelut

hiushoitolaOvatko hiuksesi elottomat, kuivat, kiillottomat, pörröiset tai veltot?

Kaipaatko hiuksiisi kiiltoa ja uutta elinvoimaa?
Varaa aikaa hiushoitoon.

kalender icon Varaa aika netissä telefon icon gron 09 6122 700

Hoidot hiustenlähtö- ja hiuspohjaongelmiin katso palveluhinnasto.

*Hinnat ja hoitoaika hiusten pituuden mukaan.

Redken tehohoito hiuksille (n. 60-85* min)
Tehohoito räätälöidään aina hiustesi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Teemme tehohoitoja kaikkiin hiusten tarpeisiin aina värikäsitellyistä hiuksista kuiviin tai väsyneisiin ja ohuisiin hiuksiin. Kussakin räätälöidyssä tehohoidossa käytettävät aineet ja menetelmät vaihtelevat hiushoitajan arvion ja sinun toiveidesi mukaan.
Hoitoon kuuluu pesu, Redken tehohoitoshotti (tai esim. luomokookosöljy), tehonaamio, laser ja kuivaus.

Hilsehoidot (n. 75* min)
Suojaa ja hoitaa värikäsiteltyä hiusta. Hoito valitaan hilsetyypin mukaan: psoriaasi, atooppinen hilse, seborrooinen ekseema, sieni-infektio, lähdehilse, liimahilse, muut hilseet (allergiat, ravinto yms.).

Turvehoidot (n. 90* min)
HiusAkatemian hienolaatuinen erikoisturve käy kaikkiin turvehoitoihin, ei tuki viemäreitä ja on helppo huuhtoa pois. Turvehoito käytetään moniin tarkoituksiin sen ainutlaatuisten hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Näitä tarkoituksia on esimerkiksi hiustenlähtö, psoriaasi, ekseema, atopia, rasvatasapaino, kutiava iho, haavat ja palovammat, huono ääreisverenkierto, tehonaamiot, reuma, sellulitti yms.

Öljyhoidot (n. 60-90* min)
Erittäin kuivalla päänahalle tai kuiville hiuksille hoitavat öljyhoidot. Tarvittavat hoito valitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotka arvioidaan ongelman laadun perusteella.
HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat parturi – ja kampaamopalveluita, kosmetologi- ja hierontapalveluita ja ravintoneuvontaa. Lisäksi tarjoamme funktionaalisen lääketieteen vastaanoton. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Mannerheimintie 6 A 6krs., 00100 Helsinki
puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 08-18, la 09-14, Hoidot ajanvarauksella arkisin 8-20