Boka tid
 • nicke rakel

  Gör som vi, gå på en hårrotsanalys

  Visste du att håravfall inte enbart är en estetisk fråga utan det handlar om din hälsa? Ditt hår avslöjer hur din kropp mår och vilka brister du har.

  Raakel Lignell, mångsysslare inom kulturbranschen & Nicke Lignell, skådespelare

 • rakel

  Jag går regelbundet på HårAkademin

  Till följd av att jag hela tiden blir stylad utsätts mitt hår och min hud för stora påfrestningar.
  Därför går jag regelbundet på HårAkademin för intensivbehandling av såväl hud som hår.

  Raakel Lignell, mångsysslare inom kulturbranschen

Annikki Hagros-Koski

HårAkademins grundare, Nat.kand. Annikki Hagros-Koski är en föregångare i hårbranschen i Finland. Sedan 1985 har hon undersökt hårrötter med hjälp av mikroskop för medicinskforskning, detta för att utreda de bakomliggande orsakerna till håravfall.
Läs mera...

hiusblogi
annikki

Erkki Antila

"Jag har redan i flere års tid fortbildat HårAkademin och dess medlemsaffärers personal. Med glädje har jag följt med deras entusiasm inför de möjligheter nya forskningsrön medför och hur dessa kan tillämpas inom hårvården och i kundrådgivning. Vi har även tillsammans utvecklat vårt kunnande, våra redskap och våra möjligheter att känna igen bakomliggande faktorer till hårproblem ur medicinskt perspektiv. Detta för att kunna hänvisa kunden till ändamånsenlig vård. Detta samarbete fortsätter…"
Erkki Antila, LL, FT
antila
Vi på HårAkademin är specialiserade på håravfall och hårbottens problem. Sedan 1985 har vi undersökt de bakomliggande faktorerna som förorsakar håravfall.
Vi erbjuder hårrotsanalyser, hårbottenundersökningar och behandlingar. Därtill erbjuder vi samtliga frisörtjänster för såväl damer som herrar, kosmetolog- och massagetjänster, kostrådgivning och mottagning i funktionsmedicin. Vi har ett mångsidigt utbud för ditt välbefinnande i centrum av Helsingfors!

Mannerheimvägen 6 A 6vån., 00100 Helsingfors
tel: 09 6122 700, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppethållningstider
Må-to 08-19, fre 08-18, lö 09-14, Behandlingar med tidsreserveringar vardagar 8-20