Varaa aika
 • Tervetuloa HiusAkatemiaan!

  Meiltä saat parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi myös avun hiusongelmiin ja hiustenlähtöön. Olemme HiusAkatemiassa tehneet hiustutkimusta jo yli 30 vuoden ajan. 

  Hiusakatemian henkilökunta
 • Hanna

  Tiesitkö, että hiustenlähtö on merkki elimistösi pahoinvoinnista?

  "Hiusakatemian kokonaisvaltainen hoito ja ohjeet auttoivat minua saamaan
  hiukseni takaisin ja pääsemään eroon koko elimistöä vaivaavasta infektiotilasta."

  Hanna Liinoja-Malmivaara

Erkki Antila

"Olen tehnyt HiusAkatemian kanssa useita vuosia yhteistyötä henkilökunnan ja HiusAkatemian jäsenyrittäjien ammatillisessa täydennyskoulutuksessa. On ollut ilo seurata innostusta ja paneutumista uusimpien tutkimusten mahdollisuuksiin ja sovelluksiin hiusten hoidossa ja asiakasneuvonnassa.
Olemme myös yhdessä kehittäneet osaamista ja välineitä hiusongelmien lääketieteellisten taustojen tunnistamiseksi ja asiakkaiden ohjaamiseksi asianmukaiseen hoitoon. Tämä yhteistyö jatkuu…"
Erkki Antila, LL, FT
antila

Hanna Liinoja-Malmivaara

"Olin vuorotteluvapaallani Jyväskylän kaupunginteatterista esityskauden 2013-2014 ja sain erittäin voimakkaan homealtistumisen johdosta koko elimistöä rasittavan tulehduksen. Hiukseni olivat lähteneet melkein puolesta osasta päänahkaa.
Onnekseni sain kuulla Hiusakatemiasta ja miten ihmiset olivat saaneet sieltä avun. Muistan elävästi miten Annikki Hagros-Koski sanoi minut nähtyään että "kyllä sinut täällä kuntoon saadaan" ja näin myös todellakin kävi. Kokonaisvaltainen hoito sekä ulkoisesti että sisäisesti auttoivat minut saamaan hiukseni takaisin reilussa puolessa vuodessa ja tarkoin suunnitellun ruokavalion ja ravintolisien kanssa, mitä minulle hiusakatemiasta suositeltiin, auttoivat minua pääsemään eroon koko elimistöä vaivaavasta infektiotilasta."
Hanna Liinoja-Malmivaara
antila
Hanna Liinoja Malmivaara alkutilanne

Hannan hiukset ennen hoitoa

Hanna Liinoja Malmivaara lopputilanne 9 kk jÑlkeen

Hannan hiukset hoitojen jälkeen

Ajankohtaista

Luontaisterveys-lehti kirjoittaa hiustenlähdöstä

07.10.2020

Luontaisterveys-lehti kirjoittaa hiustenlähdöstä ja haastatteli Annikki Hagros-Koskea. Klikkaa alla olevia kuvia ja lue lisää!

KansiLT720 300px Kansi LU 19089107 LT620 300px

HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat hiustutkimusten ja hiushoitolapalveluiden lisäksi kaikki parturi – ja kampaamopalvelut. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Fredrikinkatu 16, 00120 Helsinki

puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 8-18. 
Hoidot ajanvarauksella saatavilla välillä: arkisin 7.00-20.00.
Lauantaisin suljettu.
Lauantaiajat vain ajanvarauksella puh. 09 6122 700.

HUOM! Peruutukset ja ajansiirrot ainoastaan puhelimitse!
Peruuttamattomasta tai alle 24 h peruutetusta ajasta veloitamme palveluhinnaston mukaisen maksun. Hintatiedot löytyvät palveluhinnastostamme!