hiusapteekkiapteekki logo

Hiusapteekki on koottu neljän kemistin ja kemian alan osaajan toimesta. 

Tuotteita on etsitty niin kotimaan markkinoilta kuin ulkomailtakin. Jokainen tuote on ensin tutkittu inci-listan perusteella (apuna Allergia- ja Astmaliiton julkaisemat tiedot) tuotteiden haitta-aineista. Sen jälkeen olemme testanneet tuotteet ennen niiden hyväksymistä.

Hiusapteekin tuotteet ovat turvallisia, sopivat kaiken ikäisille, herkkäihoisille, allergisille ja niille, jotka karttavat liikaa kemiallisia aineita.

Hiusapteekista löydät tuotevalmistajista riippumattoman tuotevalikoiman erityyppisille hiuksille ja hiuspohjille. Tuotevalikoima täyttää tarkat laatukriteerit.

Osan tuotteistamme löydät myös kätevästi hiusakatemian verkkokaupasta!

Sopivia tuotteita löydät koko perheelle myös hiustenlähtöön, pälvikaljuuteen, kaljuuntumiseen ja kaikkiin hiuspohjan ongelmiin. Hiusapteekista löydät lisäravinteet hiusten vahvistamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

HiusAkatemian henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Terve keho – terveet hiukset

Tervetuloa käyttämään palveluitamme

HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat hiustutkimusten ja hiushoitolapalveluiden lisäksi kaikki parturi – ja kampaamopalvelut. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Mannerheimintie 6 B 6krs., 00100 Helsinki
Liikuntaesteiset A-portaan kautta, soitto ovella 09 6122 700, tulemme avaamaan oven.
puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 8-18. 
Hoidot ajanvarauksella saatavilla välillä: arkisin 7.00-20.00.
Lauantaisin suljettu.
Lauantaiajat vain ajanvarauksella puh. 09 6122 700.

HiusAkatemian yhteydessä Helsingin keskustassa on hieno juhlatila M6. Tilan vuokrausta hoitaa Hurma Tuotanto Oy. Tutustu.