Hiustenlähtö

hiustenlahto sivutHiustenlähtö on aina useamman tekijän yhteisvaikutus. On hyvä tietää, että hiustenlähtö ei ole vain esteettinen kysymys vaan kysymys on myös sinun terveydestäsi. Kehosi viestii tilastaan ja puutteistaan hiustesi kautta. Pystymme auttamaan noin 90% asiakkaistamme mikäli asiakas noudattaa antamiamme ohjeita.


Hius kasvaa sykleissä 2-6 vuotta. Päivässä kuolee keskimäärin 50-100 hiusta ja tilalle syntyy saman verran uusia,  silloin kun kaikki on hyvin.

Hiustenlähtö tarkoittaa aina sitä, että hius siirtyy liian aikaiseen lepotilaan ja putoaa pois kesken kasvun. Liiallisesta hiustenlähdöstä on kyse silloin kun päivässä kuolee enemmän hiuksia kun niitä syntyy. Se johtaa siihen että päälaki harvenee.

Uusi hius syntyy samaan hiustuppeen ihmisen iästä riippumatta niin kauan kun hiuksen nysty eli emo on elossa. Tämä tapahtuu kuitenkin vasta kasvusyklin loputtua.

Hiustenlähtö on aina yksilöllistä ja sitä varten on erittäin tärkeää selvittää hiustenlähdön syyt. Sitä kautta saat juuri sinun hiustenlähtöösi sopivat hoito-ohjeet. Niitä noudattamalla pystymme luomaan paremman tulevaisuuden sinun uusille hiuksillesi ja estämään uuden hiuksen kuolemisen kesken kasvun.

Selvitämme juuri sinun hiustenlähdön syyt tutkimalla hiusjuuriasi lääketieteellisellä mikroskoopilla. Siltä pohjalta hiustutkija ohjaa sinut tarvittaessa lääkärille, ravintoneuvojalle tai hiushoitajalle. Saat myös yksilölliset kotihoito-ohjeet juuri sinun ongelmiisi.

Kärsitkö hiustenlähdöstä varaa aika hiusjuuritutkimukseen jo tänään.

kalender icon Varaa aika netissä telefon icon gron 09 6122 700

Näin varaudut hiusjuuritutkimukseen

Pälvikaljuus

palvikaljuus

Talipunkki

talipunkki

DHT

dht
HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat hiustutkimusten ja hiushoitolapalveluiden lisäksi kaikki parturi – ja kampaamopalvelut. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Mannerheimintie 6 B 6krs., 00100 Helsinki
Liikuntaesteiset A-portaan kautta, soitto ovella 09 6122 700, tulemme avaamaan oven.
puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 8-18. 
Hoidot ajanvarauksella saatavilla välillä: arkisin 7.00-20.00.
Lauantaisin suljettu.
Lauantaiajat vain ajanvarauksella puh. 09 6122 700.

HiusAkatemian yhteydessä Helsingin keskustassa on hieno juhlatila M6. Tilan vuokrausta hoitaa Hurma Tuotanto Oy. Tutustu.