Palvelupisteet

Löydät lähimmän palvelupisteeen valikon palvelupisteet listasta.

HiusAkatemian jäsenliikkeenä palvelet hiusongelmaisia.

HiusAkatemia on franchise-ketjuna toimiva hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. HiusAkatemian perustaja Annikki Hagros-Koski on tehnyt koko maailman mittakaavassa ainutlaatuista hiustutkimusta jo vuodesta 1985.


Haluatko liittyä HiusAkatemian franchise-ketjuun?
Etsimme uusia yhteistyökumppaneita hiustutkijoiksi tai hiushoitajiksi palvelemaan asiakkaita, jotka kärsivät hiustenlähdöstä, hiuspohjaongelmista tai vaikeista hilseistä.
Peruskoulutustapahtuu HiusAkatemiassa Helsingissä. jatkokoulutuksia on kaksi kertaa vuodessa sekä lisäkoulutusta tarvittaessa.

Hiustutkijan ja hiushoitajan työ ei vaadi mitään tiettyä koulutuspohjaa, työhön sopivat mm. terveyden-, hius- tai ravintoalan peruskoulutukset. Kiinnostus ihmisten auttamiseen on työssä ensisijainen edellytys.
Laajoissa tutkimusprojekteissa on vuosien varrella ollut mukana lääkäreitä, kemistejä sekä ravitsemusterapeutteja. Arvostusta on tullut niin tiedeyhteisöltä, hiusalalta kuin tuhansilta hiuksensa takaisin saaneilta asiakkailtakin. Ja vuonna 2004 Global Salon Business Awards –kilpailussa, hiusalan Oscareissa, Annikki voitti pääpalkinnon: Global Salon Entrepreneur of the Year.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen, mutta vielä löytyy paikkakuntia, missä asiakkaamme eivät pääse hoitoihin kotikaupungissaan. Viime aikoina olemme saaneet julkisuutta eri medioissa sekä TV 1:n uutisissa ja tämä on lisännyt hiusongelmaisten yhteydenottoja ympäri maata. Lähde siis mukaan HiusAkatemian ammattilaistiimiin palvelemaan paikkakuntasi hiusongelmaisia! 

Erityisosaamisen avulla uusia asiakkaita

Oman paikkakuntasi hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntijana voit laajentaa palveluvalikoimaasi. Uusia palveluita tarjoamalla voit auttaa nykyisiä asiakkaitasi sellaisten ongelmien ratkaisemisessa, joihin ennen on haettu apua lääkäriltä, usein laihoin tuloksin, sillä lääketiede ei tunne hius- ja hiuspohjaongelmia syvällisesti. HiusAkatemian asiakkuudet ovat pitkäkestoisia, sillä hius- ja hiuspohjaongelmien hoitaminen on pitkäjännitteistä työtä ja hoito-ohjelmat kestävät poikkeuksetta useita kuukausia, tai jopa vuosia.

Jos sinulla on työperäisiä terveydellisiä oireita, esim. selkä/niska/kädet tai allergioita, kannattaa harkita hiushoitoja lisäpalveluna, sillä näihin oireisiin ei hiushoitojen tuottaminen tuo lisärasitetta. 

Etsimme uusia franchising-kumppaneita eri puolilta Suomea niiltä paikkakunnilta, joissa ei ole vielä palvelupistettä. Jokainen yritys toimii itsenäisenä ja HiusAkatemian virallisena jäsenliikkeenä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Etunimi (*)

Täytä!
Sukunimi (*)

Täytä!
Puhelin (*)

Täytä!
Sähköposti (*)

Täytä!
Viesti (*)

Täytä!HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat hiustutkimusten ja hiushoitolapalveluiden lisäksi kaikki parturi – ja kampaamopalvelut. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Mannerheimintie 6 B 6krs., 00100 Helsinki
Liikuntaesteiset A-portaan kautta, soitto ovella 09 6122 700, tulemme avaamaan oven.
puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 8-18. 
Hoidot ajanvarauksella saatavilla välillä: arkisin 7.00-20.00.
Lauantaisin suljettu.
Lauantaiajat vain ajanvarauksella puh. 09 6122 700.

HiusAkatemian yhteydessä Helsingin keskustassa on hieno juhlatila M6. Tilan vuokrausta hoitaa Hurma Tuotanto Oy. Tutustu.