Palvelut

Hiusakatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi!
Tarjoamme hiusjuuritutkimuksia, hiuspohjatutkimuksia ja hiushoitoja. Haluamme sen lisäksi tarjota asiakkaillemme muita palveluita, jotka tukevat hiusten ja koko kehon hyvinvointia.

Hiusjuuritutkimus

Varaa aika hiusjuuritutkimukseen, jos kärsit hiustenlähdöstä.

Hiuspohjatutkimus

Jos ongelmasi on hiuspohjassa, varaa aika hiuspohjatutkimukseen.

Hiushoitolapalvelut

Ovatko hiuksesi elottomat, kuivat, kiillottomat, pörröiset tai veltot? Varaa aikaa hiushoitoon!

Parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme kaikki parturi - ja kampaamoalan palvelut.

Kosmetologi- ja hierontapalvelut

Anna itsellesi tai ystävällesi rentouttava hetki, irtiotto arjesta tai vaikkapa ihan tavalliselle arkipäivälle ripaus luksusta hoitojemme parissa.

Ravintoneuvonta

Tiesitkö, että ruokailutottumuksillasi voit vaikuttaa terveyteesi? Ravinteiden imeytyminen on elintärkeää hiuksillesi ja koko kehollesi. Ravintoneuvojamme auttaa sinua!

BEMER-hoito  

BEMER tehostaa pienten verisuonien heikentynyttä verenvirtausta ja siten tukee elimistön omaa parantumiskykyä. Bemer on erinomainen alkuhoito hiusongelmissa. Terve keho – terveet hiukset
HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat parturi – ja kampaamopalveluita, kosmetologi- ja hierontapalveluita ja ravintoneuvontaa. Lisäksi tarjoamme funktionaalisen lääketieteen vastaanoton. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Mannerheimintie 6 A 6krs., 00100 Helsinki
puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 08-18, la 09-14, Hoidot ajanvarauksella arkisin 8-20
Kesällä 22.6.-27.7. välisenä aikana lauantaisin suljettu.

HiusAkatemian yhteydessä Helsingin keskustassa on hieno juhlatila M6. Tilan vuokrausta hoitaa Hurma Tuotanto Oy. Tutustu.