Hiusjuuritutkimus

hiusjuuritutkimus

Hiusjuuri tutkimuksella selvitetään kaikkien hiustenlähtötapausten aiheuttajat ja voidaan antaa turvalliset ja luotettavat hoito-ohjeet niin hoitolaamme kuin kotiinkin.

Hiustenlähtö on aina monen haittatekijän yhteisvaikutus.Vähimmillään olemme löytäneet yhdeltä ihmiseltä kolme hoidettavaa haittatekijää ja enimmillään 17 hiustenlähdön aiheuttajaa! On siten ymmärrettävää, ettei hiustenlähtöä tule hoitaa mainostetuilla pillereillä. Niistä voi olla apua johonkin osatekijään, mutta koko ongelmaa ne eivät voi poistaa. 

On tärkeää tulla hiusjuuritutkimukseen. Se alue, mitä Hiusakatemiassa tutkitaan, on jäänyt lääketieteeltä tutkimatta. Selitys tutkijoilta on ollut: ”Ei se ketään kiinnosta, koska hiustenlähtö ei tapa”

Ohje:Hiusjuuritutkimukseen tultaessa hiukset tulee olla pesemättä vähintään kaksi vuorokautta.. Mikäli sinulta on lähiaikoina otettu verinäytteitä, ota tulokset mukaan tutkimukseen. Tiedot käytetyistä lääkkeistä ja lisäravinteista sekä mahdolliset sairaskertomustiedot on myös hyvä ottaa mukaan, koska eräät sairaudet ja lääkkeet voivat aiheuttaa hiustenlähtöä.

Hiustutkimuksen aikana kerätyt tiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia.kalender icon Varaa aika netissä telefon icon gron 09 6122 700
HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat hiustutkimusten ja hiushoitolapalveluiden lisäksi kaikki parturi – ja kampaamopalvelut. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Mannerheimintie 6 B 6krs., 00100 Helsinki
Liikuntaesteiset A-portaan kautta, soitto ovella 09 6122 700, tulemme avaamaan oven.
puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 8-18. 
Hoidot ajanvarauksella saatavilla välillä: arkisin 7.00-20.00.
Lauantaisin suljettu.
Lauantaiajat vain ajanvarauksella puh. 09 6122 700.

HiusAkatemian yhteydessä Helsingin keskustassa on hieno juhlatila M6. Tilan vuokrausta hoitaa Hurma Tuotanto Oy. Tutustu.