Kapillaarihoidot

Kuva Kapillaarihoito Anne kaakinen, sair.hoit., hiustutkija

Kapillaarihoito on ainutlaatuinen hiuspohjan hoito, mikä on kemistien kehittämä HiusAkatemialle. Vastaavaa ei ole missään muualla maailmassa.

Kapillaarihoito on puhdistava, antiseptinen, luonnollinen ja täysin turvallinen hoito hiuspohjan ongelmiin. Aine on suunniteltu ehkäisemään ja hoitamaan tulehduksia, liuottamaan hiustuotejäänteitä sekä jähmettynyttä ja kiteytynyttä talia, jotka estävät hiusjuuren ravinnonsaannin. kapillaarihoidoilla saadaan hiuksille esteetön kasvu.

Samalla kapillaarihoito rauhoittaa ärsyyntynyttä hiuspohjaa, estää kutinaa ja tekee hiuspohjan hengittäväksi ja hiukset ilmaviksi.

Hoito tehdään aina 4-12 hoitokerran sarjana hiushoitolassa. Jatkossa hoitoja tehdään 1-2 kuukauden välein, kunnes tulehdus on hallinnassa.Katso video kapillaarihoidon tehokkuudesta erityisen vaikeassa tapauksessa.kalender icon Varaa aika netissä  tai soita 09 6122 700
HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat hiustutkimusten ja hiushoitolapalveluiden lisäksi kaikki parturi – ja kampaamopalvelut. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Mannerheimintie 6 B 6krs., 00100 Helsinki
Liikuntaesteiset A-portaan kautta, soitto ovella 09 6122 700, tulemme avaamaan oven.
puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 8-18. 
Hoidot ajanvarauksella saatavilla välillä: arkisin 7.00-20.00.
Lauantaisin suljettu.
Lauantaiajat vain ajanvarauksella puh. 09 6122 700.

HiusAkatemian yhteydessä Helsingin keskustassa on hieno juhlatila M6. Tilan vuokrausta hoitaa Hurma Tuotanto Oy. Tutustu.