Annikki Hagros-Koski hiusalan uranuurtaja

Annikki Hagros-Koski opiskeli Helsingin yliopistossa luonnontieteiden kandidaatiksi LuK ja valmistui vuonna 1970.

Hänen uransa hiusalalla alkoi vuonna 1971 jolloin hän perusti Salon Alexandran Helsingin ydinkeskustaan. Salon Alexandrassa oli silloin Suomen suurin tuotevalikoima ja parhaimmillaan yli 30 kampaajaa. Rinnalle perustettiin myöhemmin Parturi Alex Forumiin Yrjönkäytävään ja Salon Alexandran yhteyteen Pikku Alexia jolloin Hagros-Koskella oli täyden palvelun hiusimperiumi sekä naisille, miehille että lapsille.

Annikki Hagros-Koski kiinnostui hiusalasta oman hiustenlähtönsä myötä, jolloin hän matkusti maailman ympäri saadakseen apua hiustenlähtöönsä. Kun hän ei löytänyt apua ongelmiinsa, ei lääkäreiltä eikä hiusalalta niin hän ryhtyi itse tutkimaan mistä on kysymys. Sen myötä hän perusti HiusAkatemian.

annikki smallVuodesta 1985 hän on tutkinut hiusjuuria lääketieteellisellä mikroskoopilla, selvittääkseen hiustenlähdön eri syitä ja hän on kehittänyt menetelmiä hiusten ja hiuspohjaongelmien hoitamiseksi. Laajoissa tutkimuksissa häntä ovat avustaneet mm. lääkärit, kemistit ja ravitsemusterapeutit.

Annikki Hagros-Koski on tänä päivänä kysytty kouluttaja ja luennoitsija. Hän on kääntänyt kirjan ’Kauniit hiukset’ englannista suomeksi (WSOY) ja kirjoittanut kaksi hiusalan oppikirjaa, sekä lukuisia artikkeleita ja toiminut yli 10 vuoden ajan Pinni-lehden kolumnistina. Pinni-lehti on hiusalan ammattilaisille.

Uransa huippuhetkiä on ollut vuonna 2004 jolloin hän vastaanotti suuresti arvostetun ”Hiusalan Oscar-palkinnon” Lontoossa, SALON ENTREPRENEUR OF THE YEAR, multi-unit gategory, 2004 Global Salon Business awards kilpailussa.

Annikki Hagros-Koskelle on myönnetty Suomen yrittäjien Yrittäjäristin timanttiristi 40 vuoden ansiosta yrittäjänä 8.11.2013.

Annikin hiusblogi
HiusAkatemia on hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Olemme tutkineet hiustenlähdön syitä lääketieteellisellä mikroskoopilla vuodesta 1985.
Meiltä saat hiustutkimusten ja hiushoitolapalveluiden lisäksi kaikki parturi – ja kampaamopalvelut. Meillä on monipuolinen tarjonta sinun hyvinvoinnillesi aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Mannerheimintie 6 B 6krs., 00100 Helsinki
Liikuntaesteiset A-portaan kautta, soitto ovella 09 6122 700, tulemme avaamaan oven.
puh: 09 6122 700, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aukioloajat
Ma-to 08-19, pe 8-18. 
Hoidot ajanvarauksella saatavilla välillä: arkisin 7.00-20.00.
Lauantaisin suljettu.
Lauantaiajat vain ajanvarauksella puh. 09 6122 700.

HiusAkatemian yhteydessä Helsingin keskustassa on hieno juhlatila M6. Tilan vuokrausta hoitaa Hurma Tuotanto Oy. Tutustu.