Boka tid
 • Välkommen till HårAkademin!

  Utöver frisör- och barberartjänster erbjuder vi även hjälp mot hårproblem och håravfall. På Hair Academy har vi forskat i hår i över 30 år.

  Hiusakatemian henkilökunta
 • Hanna

  Visste du att håravfall är ett tecken på att din kropp mår dåligt?

  "HårAkademins holistiska behandling och anvisningar hjälpte mig få mitt hår tillbaka och bli av med en infektion som påverkade hela min kropp."

  Hanna Liinoja-Malmivaara

Annikki Hagros-Koski

HårAkademins grundare, Nat.kand. Annikki Hagros-Koski är en föregångare i hårbranschen i Finland. Sedan 1985 har hon undersökt hårrötter med hjälp av mikroskop för medicinskforskning, detta för att utreda de bakomliggande orsakerna till håravfall.
Läs mera...

Erkki Antila

"Jag har redan i flere års tid fortbildat HårAkademin och dess medlemsaffärers personal. Med glädje har jag följt med deras entusiasm inför de möjligheter nya forskningsrön medför och hur dessa kan tillämpas inom hårvården och i kundrådgivning. Vi har även tillsammans utvecklat vårt kunnande, våra redskap och våra möjligheter att känna igen bakomliggande faktorer till hårproblem ur medicinskt perspektiv. Detta för att kunna hänvisa kunden till ändamånsenlig vård. Detta samarbete fortsätter…"
Erkki Antila, LL, FT
antila
Vi på HårAkademin är specialiserade på håravfall och hårbottens problem. Sedan 1985 har vi undersökt de bakomliggande faktorerna som förorsakar håravfall.
Vi erbjuder hårrotsanalyser, hårbottenundersökningar och behandlingar. Därtill erbjuder vi samtliga frisörtjänster för såväl damer som herrar, kosmetolog- och massagetjänster, kostrådgivning och mottagning i funktionsmedicin. Vi har ett mångsidigt utbud för ditt välbefinnande i centrum av Helsingfors!

Mannerheimvägen 6 B 6vån., 00100 Helsingfors
tel: 09 6122 700, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppethållningstider
Må-to 08-19, fre 08-18. Behandlingar med tidsreserveringar vardagar 7-20. Behandlingar med tidsreserveringar fredag endast per telefon 09 6122 700 eller 0400 615 465.