Håravfall

hiustenlahto sivutDe bakomliggande orsakerna till håravfall är alltid flere. Det är viktigt att veta att håravfall inte enbart är en estetisk fråga utan en fråga om din hälsa. Ditt hår talar om hur din kropp mår och vilka brister du har. Vi kan hjälpa ca 90 % av våra kunder som lider av håravfall förutsatt att kunden följer våra råd.


Håret växer i cykler på 2-6 år. Varje dag föds och dör ca 50-100 hårstrån då allt är normalt.

Håravfall betyder alltid att håret intar vilofas i förtid och faller av innan livscykeln nått sitt slut. Man talar om håravfall när de dör flere hår per dag än det föds nya. Till följd av detta tunnas håret ut.

Oberoende av människans ålder föds ett nytt hårstrå i samma hårsäck, så länge hårmodern är vid liv, men först då tillväxtcykeln nått sitt slut.

Håravfall är alltid individuellt. Därför är det mycket viktigt att orsakerna till håravfall utreds för att just Du ska få de bästa tänkbara råd och behandlingar för dina specifika problem. Genom att följa dessa råd kan vi skapa bättre förutsättningar för ditt nya hår som växer ut och förhindra att de dör i förtid.

Vi undersöker dina hårrötter med hjälp av ett mikroskop avsett för medicinsk forskning för att få fram vad som orsakar just dina problem. På basen av de fynd som görs kan hårforskaren vid behov hänvisa dig till läkare, näringsterapeut eller hårvårdare. Du får även personliga råd och direktiv för hur du bör sköta dig hemma.

Lider du av håravfall beställ tid för en hårrotsanalys redan idag.

kalender icon Boka tid på nätet telefon icon gron 09 6122 700

Så här förbereder du dig för hårrotsanalys

Alopecia

palvikaljuus

Talgkvalster

talipunkki

DHT

dht
Vi på HårAkademin är specialiserade på håravfall och hårbottens problem. Sedan 1985 har vi undersökt de bakomliggande faktorerna som förorsakar håravfall.
Vi erbjuder hårrotsanalyser, hårbottenundersökningar och behandlingar. Därtill erbjuder vi samtliga frisörtjänster för såväl damer som herrar, kosmetolog- och massagetjänster, kostrådgivning och mottagning i funktionsmedicin. Vi har ett mångsidigt utbud för ditt välbefinnande i centrum av Helsingfors!

Mannerheimvägen 6 B 6vån., 00100 Helsingfors
tel: 09 6122 700, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppethållningstider
Må-to 08-19, fre 08-18. Behandlingar med tidsreserveringar vardagar 7-20. Behandlingar med tidsreserveringar fredag endast per telefon 09 6122 700 eller 0400 615 465.