Om oss

HårAkademins introduktionsvideo Vi på HårAkademin är specialiserade på håravfall och problem i hårbotten. Sedan 1985 har vi undersökt de bakomliggande faktorerna som förorsakar håravfall med hjälp av mikroskop för medicinsk forskning.

Vi erbjuder hårrotsanalyser, undersökningar av hårbotten och behandlingar till personer som lider av håravfall eller problem i hårbotten. Därtill erbjuder vi våra kunder tjänster som stöder hårets och hela kroppens välbefinnande.

Frisk kropp – friskt hår.

Hos oss har du tillgång till samtliga frisörtjänster för såväl damer som herrar, kosmetolog- och massagetjänster, kostrådgivning och mottagning i funktionsmedicin. Vi har ett mångsidigt utbud för ditt välbefinnande i centrum av Helsingfors!

Vill du ha ett tjockt, friskt, blankt och välmående hår?
Välkommen att använda våra tjänster!


Personal

pia salminen
Pia Salminen
fi flagga
Hårforskare, Hårvårdare, Cidesco-kosmetolog, Make-up artist
svetlana gronroos
Svetlana Grönroos
fi flagga en flagga ru flagga
Frisör
marja halkola
Marja Halkola
fi flagga en flagga
Dam- och herrfrisör, Hårvårdare
anne kaakinen
Anne Kaakinen
fi flagga 
Hårforskare, Hårvårdare
sirpa rissanen
Sirpa Rissanen
fi flagga
Frisör, Hårvårdare
 
 

Kontor

annikki hagros koski
Annikki Hagros-Koski
fi flagga se flagga en flagga
VD, Hårforskare
 
Vi på HårAkademin är specialiserade på håravfall och hårbottens problem. Sedan 1985 har vi undersökt de bakomliggande faktorerna som förorsakar håravfall.
Vi erbjuder hårrotsanalyser, hårbottenundersökningar och behandlingar. Därtill erbjuder vi samtliga frisörtjänster för såväl damer som herrar, kosmetolog- och massagetjänster, kostrådgivning och mottagning i funktionsmedicin. Vi har ett mångsidigt utbud för ditt välbefinnande i centrum av Helsingfors!

Mannerheimvägen 6 B 6vån., 00100 Helsingfors
tel: 09 6122 700, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppethållningstider
Må-to 08-19, fre 08-18. Behandlingar med tidsreserveringar vardagar 7-20. Behandlingar med tidsreserveringar fredag endast per telefon 09 6122 700 eller 0400 615 465.